FAQ’S

Wat is Bioslimming?

Bioslimming is een prijswinnende afslankende behandeling door Provence Cosmetics. Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulitis en verstevigd de huid. Bioslimming bestaat uit professionele salon behandelingen en behandelingen voor thuis: Trio Home Set.

Wat gebeurt er tijdens een Bioslimming behandeling in een salon?

De salon behandeling kent twee stappen:

In de eerste fase worden twee gels en een crème ingemasseerd vanaf de knieholtes tot onder de borsten. Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten ligt de klant lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan.

In de tweede fase wordt de folie verwijderd en de Ultra Slim Effect gel wordt ingemasseerd. Deze gel voelt koud aan en veroorzaakt vetverbranding en drainage.

Hoe werkt Bioslimming?

Bioslimming is een unieke formule die combineert 4 verschillende crèmes /gels. De ingrediënten van Bioslimming zijn planten en algen extracten, pure essentiële oliën, cafeïne en thermo agenten zowel warm & koud. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten invloed hebben op cellulitis en vetafbraak.

Hoeveel centimeters kan ik verliezen?

Het centimeter verlies verschilt van persoon tot persoon. Gemiddeld 1-4 cm per gemeten gebied. De resultaten zijn cumulatief dat wil zeggen dat na iedere behandeling meer centimeters verloren worden.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Bioslimming zorgt niet voor een snelle oppepper maar voor langdurige resultaten. Alleen als men meer eet dan nodig zal dit de resultaten beïnvloeden.

Zal ik gewicht verliezen met Bioslimming?

Ja, je kunt gewicht verliezen met behulp van Bioslimming. Dit komt door het feit dat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps. Bioslimming verhoogt de vetafbraak. De gemiddelde klant verliest 0,5 na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is geheel afhankelijk van het gewicht dat u wilt verliezen. U kunt gaan voor een paar behandelingen of een kuur van 6 behandelingen verdeeld in 4 weken.Om optimale resultaten te behalen worden salon behandelingen in de combinatie met de Bioslimming Hoemcare producten.

Zal ik van top tot teen worden ingepakt?

Nee, voor Bioslimming worden geen wikkels gebruikt. Het lichaam (zandloper gebied) wordt ingemasseerd met gels en crèmes en vervolgens losjes bedekt met folie zodat de ingrediënten van de producten zeker op de huid blijven en niet op kleding of handdoeken.

Hoe werkt Bioslimming vergeleken met andere toonaangevende Body Wraps op de markt?

Bioslimming is een revolutionair product dat volledig anders werkt dan andere wraps. Bioslimming is een body contouring programma. Het is meer dan een gebruikelijke wrap door de aanwezigheid van een hoge concentratie van werkzame bestanddelen welke vele extra therapeutische eigenschappen bevatten. Klanten melden ook dat het hun eetlust, alsmede verbetering van het gewichtsverlies op treedt.

Verlies ik centimeters door vochtverlies?

Nee, tijdens en na de behandeling wordt u geadviseerd om veel water te drinken. Bioslimming gebruikt actieve ingrediënten om lipolyse te bevorderen (vetverbranding van de tweede laag van de huid).

Hoe kan ik de resultaten behouden/onderhouden?

Hoewel Bioslimming goede resultaten geeft, kunt u de resultaten verbeteren door de Bioslimming Trio (home-kit), deze is ontworpen om te verbeteren, versnellen en onderhouden van de resultaten van de salon behandeling. Gebruik deze een paar keer per week of vaker indien gewenst.

Ik heb geen overgewicht maar wil graag mijn lichaam verbeteren - Is Bioslimming dan ook effectief?

Ja, Bioslimming is zeer effectief in het modeleren van het lichaam. De huid oogt jonger: steviger, gladder en vitaler.

Waar kan ik een Bioslimming behandeling krijgen?

Bioslimming is verkrijgbaar bij diverse salons in de Benelux. Klik op de Salon locator voor een salon bij u in de buurt.

Ik ben zwanger. Kan ik een Bioslimming behandeling ondergaan?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming niet geschikt is als je zwanger bent. Echter is dit een uitstekende behandeling om je terug in vorm te krijgen na de bevalling.

Zijn Bioslimming behandelingen mogelijk nadat ik bevallen ben of borstvoeding geef?

Ja, het is de perfecte behandeling om u weer in vorm te krijgen. De eerste behandeling kan je inplannen na zes weken na de bevalling.

Als je een keizersnede hebt gehad raadpleeg uw arts over hoe snel u een Bioslimming behandeling kan nemen.

Let op: Zolang je nog borstvoeding geeft is Bioslimming niet aan te raden omdat de essentiële oliën 20 minuten na het aanbrengen terug te vinden zijn in jouw bloedbaan.

Wanneer zijn Bioslimming behandelingen af te raden?

Vanwege de actieve bestanddelen is Bioslimming ongeschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Tijdens de menstruatie kan het de buikkrampen verhogen. Bij een gevoelige of reactieve huid raden wij een test aan voor de behandeling. Neem contact op met uw huisarts als u een medische aandoening heeft waarbij massage niet toegestaan is.

Deze website is momenteel in onderhoud — bestellingen kunt u doen via Beautyvibes. Wij danken u voor uw begrip. Sluiten