Skip to main content

BioSLimming

Eenvoudig afslanken door middel van deze nieuwe methode.

Bioslimming, een behandeling dat echt werkt!

Droom je weleens over een behandeling waarmee je afvalt zonder sporten, cellulite minder zichtbaar en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen?

Als jouw antwoord “JA” is dan is de Bioslimming jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend. Bioslimming is wetenschappelijk bewezen en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma voor het hele lichaam.

Waarom Bioslimming?

De voordelen

ZICHTBAAR

Cliënten verliezen gemiddeld 1 tot 4 cm per gemeten gebied (taille, dijen, enz.)

SNEL

Bioslimming vermindert de zichtbaarheid van cellulitis in minder dan vier weken

Gezond

Elk product bevat plantenextracten, algenextracten en essentiële oliën

Veilig

Alle ingrediënten zijn wetenschappelijk getest en goedgekeurd

SALONBEHANDELING

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?

In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

Wil je meer weten over de salonbehandeling? Klik dan hier!

WETENSCHAPPELIJK
ONDERZOEK

Egaler

93%

Steviger

86%

Strakker

97%

Slanker

97%

Thuisbehandeling

Vanaf nu hoef je niet meer de deur uit voor de Bioslimming behandeling! Met de prijswinnende Trio Home set pak je cellulite, striae of huidverslapping aan in je eigen veilige omgeving op het moment dat het jou het beste uitkomt.

De makkelijk te gebruiken set toont resultaten vanaf de eerste behandeling en heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal als je moeite hebt om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en/of last van cellulite of striae hebt.

Benieuwd naar alle voordelen van de Bioslimming Trio Homeset? Klik hier om er meer over te lezen.

www.linda.nl
Read More
"Dankzij Bioslimming is cellulite gedane zaak."
Jan Magazine
Read More
"Met Bioslimming dunner en strakker in no time."
Previous
Next