Skip to main content

Bioslimming, Hoe werkt het?

de alles-in-één professionele zorg

Bioslimming Active Wrap biedt een alles-in-één behandeling om uw rondingen te verfijnen

Onze iconische Bioslimming Active Wrap, gespecialiseerd in lichaamscontouren, is een zeer efficiënte professionele behandeling die zich richt op cellulitis en het uiterlijk van uw huid verbetert. De unieke formule combineert plantenextracten, etherische oliën, algenextract, een hoge concentratie cafeïne en hete en koude thermische middelen, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze werken tegen cellulitis en vetophopingen bestrijden.

Door professionals beschouwd als een van de meest effectieve afslankbehandelingen op de markt, ligt het succes van Bioslimming in de synergie van onze sterke formule en de handmatige applicatieroutine, afgestemd op individuele behoeften. Al na één behandeling zijn de resultaten direct en zichtbaar!

Bioslimming Trio, je beste bondgenoot tegen cellulitis

1. ACTIEVE SLANKE GEL

Bestrijdt cellulitis – Afslankende werking

Active Slim Gel vermindert drastisch het uiterlijk van cellulitis, verstevigt de huid en verbrandt vetophopingen, richt zich direct op vetafzettingen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Deze gel stimuleert het lymfestelsel, activeert de afvoer van vet en bevordert gewichtsverlies. 

Actieve ingrediënten
Algenextracten, cafeïne, glycerine, cederhoutolie, lavendelolie, thermische middelen 

Actieve ingrediënten
Fucus Vesiculosus (Algen) Extract, Cafeïne, Klimop Extract, Paardenkastanje Extract, Sheaboter, Lavendelolie, Cederhoutolie, Thermo Agents

2. ACTIEVE SLIM GEL

Richt zich op vetophopingen – Afslankende actie

Active Slim Cream biedt een dramatische doorbraak in de vermindering van hardnekkig vet rond de heupen, buik, taille en armen. Je buik zal zowel platter als steviger lijken. Active Slim Cream pakt ook cellulitis aan en bevordert gewichtsverlies. Deze afslankende en contourvormende crème is een geavanceerde behandeling die ook de zichtbaarheid van striae verbetert.  

1. ULTRA SLIM EFFECT

Afslankende en verstevigende werking

Ultra Slim Effect is een afslankcrème die uiterst effectief is bij het bevorderen van gewichtsverlies. Het verbetert de bloedsomloop, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van “zware benen”. In combinatie met Active Slim Cream en Active Slim Gel helpt deze gel u een stevige, strakke huid te krijgen met een merkbare vermindering van cellulitis, striae en vetophopingen. Het helpt de vorming van nieuwe adipocyten te verminderen, remt de vetsynthese en bevordert het vetverlies door het drainerende effect. 

Actieve ingrediënten
Algenextracten, cafeïne, glycerine, cederhoutolie, lavendelolie, thermische middelen 

Drie essentiële punten

De kracht van cafeïne

De hoge concentratie cafeïne in de Active Slim Gel en Active Slim Cream richt zich op vetcellen, bindweefsel en de verspreiding van cellulitis. Cafeïne stimuleert de stofwisseling, helpt de doorbloeding te verhogen en bevordert een snelle vetverbranding in de aangrenzende gebieden. In combinatie met algenextracten die in onze formule worden gebruikt, speelt cafeïne een belangrijke rol in het vetverbrandingsproces van de Bioslimming-kuur.

Het hete en koude thermische effect

De vermindering en versteviging van cellulitis vereist een toename van de microcirculatie onder het huidoppervlak, wat de gezondheid van het bindweefsel herstelt, het vasthouden van water vermindert en vetcellen vermindert. De thermische werking van Bioslimming verhoogt de behandeling door diepere weefselpenetratie te vergemakkelijken, de lokale bloedcirculatie te verhogen en de lymfedrainage te bevorderen.

Etherische oliën en plantenextracten

De etherische oliën die in onze formules worden gebruikt, zijn uitstekende anti-cellulitisbehandelingen vanwege hun vermogen om de huid binnen te dringen om de diepere lagen van de huid te bereiken en te beïnvloeden voordat ze het bloed en de lymfestelsels binnendringen. Ze stimuleren de lymfedrainage door het vasthouden van water te verminderen en de huid te ontgiften. Ze hydrateren en verzachten de huid, waardoor deze er voller en frisser uitziet en kuiltjes worden opgevuld. Circulatiebevorderende plantenextracten en etherische oliën stimuleren en helpen vet en bloedvaten rond cellulitisgebieden te ontstoppen. Bovendien komen oliën die door huidporiën en haarzakjes worden opgenomen de bloedcapillairen binnen en circuleren door het lichaam. Essentiële oliën spelen een belangrijke rol bij ontgifting vanwege hun vermogen om giftige chemicaliën te verteren. In tegenstelling tot veel chemicaliën of medicijnen, hopen etherische oliën zich niet op en worden ze snel uit het lichaam verwijderd