Maak op een leuke manier kennis met bIOSLIMMING!

 BIOSLIMMING partners worden maximaal ondersteund bij de marketing en aanstroom van nieuwe klanten. Zo hebben we prachtige flyers die onze partners in hun salons hebben liggen.

Onder andere door deze flyer heeft een groot deel van onze partners binnen slechts 2 maanden een overvolle agenda gekregen, 2 tot 4 nieuwe personeelsleden in dienst genomen en sommigen zelfs een nieuwe vestiging geopend waar uitsluitend BIOSLIMMING behandelingen worden uitgevoerd. Deze flyer zou ook snel in jouw salon aanwezig kunnen zijn. 

Ook jouw ondernemersdroom waarmaken?

Plan dan hieronder een vrijblijvend belgesprek in met mij, waarin ik antwoord geef op al jouw vragen en we kijken of BIOSLIMMING bij jouw salon past en jouw salon bij het winnende BIOSLIMMING team.

Ik ben Gorjana Sijan, distributeur van onder andere BIOSLIMMING in Nederland en België.

Onze missie is jou te helpen om zonder een hoge investering in dure apparatuur en met minder lichamelijke inspanning jouw salon winstgevend en onderscheidend te maken. Dat kun je bereiken met Bioslimming, een multi inzetbare behandeling voor het lichaam en 5D From Paris voor het gelaat.

Middels deze conceptbehandelingen met direct zichtbare resultaten ontstaat de focus en expertise in jouw salon die zorgt voor cashflow, rust en voldoening.

Maak je ondernemingsdroom waar!

Gorjana Sijan
Exclusive distributor
BIOSLIMMING NL & BE