Skip to main content

De behandeling

Het unieke van de Bioslimming bodywrap is het gebruik van actieve ingrediënten ‘thermo agents’. Het samenwerken van kou en warmte stimuleren het onttrekken van vocht in de haarvaten en de absorptie van vetzuren. Dit zorgt ervoor dat de ”sinaasappelhuid“ verdwijnt. 98% van de vrouwen zagen enorme vermindering van de cellulite in slechts twee weken!

In tegenstelling tot traditionele bodywraps worden er geen wikkels gebruikt. Dat maakt de Bioslimming behandeling aangenaam als behandelaar. De bindweefselmassage waarmee de gels worden aangebracht vermindert cellulite, breekt vetten af en stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen te verwijderen. De resultaten zijn direct en langdurig zichtbaar.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
Eerst wordt het lichaam op diverse punten gemeten en vervolgens wordt de eerste gel (Detox Base) aangebracht. Een unieke formule: deze combineert plantenextracten, etherische oliën en algen extracten. De tweede gel (Active Slim Gel of Active Slim Cream) wordt goed ingemasseerd en bedekt met folie. De klant kan het nu op de behandelde gebieden wat warmer krijgen en het is tijd om even lekker 30-40 minuten te ontpannen.
Na ongeveer een half uur wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel (Ultra Slim Effect) aangebracht. Een stevige, korte bindweefselmassage op de behandelde gebieden en de klant zal merken dat die het wat kouder krijgt. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de klant gedurende de dag nog wat rillerig is. Geweldige resultaten al na 1 behandeling van 60 minuten! Wil je het maximale resultaat behalen met je klant, dan raden wij aan om 6 behandelingen binnen 4 of 6 weken aan te bieden. Het gebruik van Trio Home set is een wenselijke onderdeel van Bioslimming wrap.

Belangrijk

De dag van de behandeling mag de klant op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.
Het is verstandig dat het lichaam de dag van de behandeling wordt gescrubd om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten nog beter opgenomen kunnen worden. Het gebruik van parfum, zonnebank en sauna wordt op de dag van behandeling sterk afgeraden. Tot 4 uur na de behandeling mag de klant niet douchen.

Bij irritatie, sterke jeuk en rode bultjes als een gevolg van allergie advieseer je klant om te douchen met lauw water zonder het gebruik van zeepmiddelen.