En de winnaar is….Bioslimming!

  • Beste afslankende home product
  • Beste anti-cellulite behandeling
  • Beste body contouring programma

Bioslimming Trio Home Set

Zit er nu niet in om in de salons te kunnen genieten van de detoxende en afslankende Bioslimming? Dè tip: haal deze behandeling in huis. Bioslimming Trio Home Set is de thuisversie van de met prijzen overladen Bioslimming Active Wrap. Met de thuisversie, die gemakkelijk is in gebruik, pak je cellulite, verslapte huid en vetophopingen effectief aan.

Bioslimming Trio Home Set

De Bioslimming Trio werkt in drie makkelijke stappen:

  1. Active Slim Gel (cellulite) voor benen en billen
  2. Active Slim Cream  (hardnekkige vetten)  voor buik, rug, armen
  3. Ultra Slim Effect ( geeft een enorme boost aan detox, vetverbranding) voor alle gebieden

Active Slim Gel en Active Slim Cream zijn warme componenten. Deze twee producten worden altijd gebruikt in combinatie met Ultra Slim Effect (koude component).  De werkzame stoffen blijven 12 uur doorwerken. Omdat de ingrediënten heel sterk zijn mag je Bioslimming Trio om de dag gebruiken! Indien je een gevoelige huid hebt is het raadzaam om na 3-4 uur te gaan douchen of Control Shape te gebruiken.

De Bioslimming Trio is samengesteld van zeer hoge koncentratie essentiële oliën,  cafeïne & algen en is 100% parabeen vrij.

Active Slim Gel pakt effectief cellulite aan, verstevigt de huid en activeert en stimuleert vetverbranding en daarnaast heeft het ontstekingsremmende eigenschappen. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht af neemt. De huid zal door bevorderde micro bloedcirculatie vurig rood worden en warm aanvullen. Dat is een gewenste reactie!

Gebruik: Begin vanaf de knieholtes omhoog met het zachtjes aanbrengen van Active Slim Gel met beide handen en masseer met matige druk. Herhaal de beweging op alle gebieden die behandeling nodig hebben.Daarna de koude component, Ultra Slim Effect aanbrengen.
Gebieden: De Active Slim Gel is gemaakt voor benen en billen.

Homecare Trio set kopen

Active Slim Crème is een doorbraak in de vermindering van vetten op de buik en rug. Deze crème geeft een afslankend effect, toont en modelleert het lichaam. De huid zal door bevorderde micro bloedcirculatie vurig rood worden en warm aanvullen. Dat is een gewenste reactie!

Gebruik: Gebruik cirkelvormige beweging om de Active Slim crème op buik, taille en armen te verspreiden en gebieden met striae en masseer met matige druk met beide handen. Masseer zachtjes de buik tegelijk met de palm van beide handen, masseer van beneden naar boven. Herhaal dit op de rug. Daarna de koude component, Ultra Slim Effect aanbrengen.

Gebieden: Active Slim crème biedt is een doorbraak in het verminderen van hardnekkig vet op de heupen, buik, taille en armen.

Homecare Trio set kopen

Ultra Slim Effect is ontzettend effectief in het afslanken. Het verbetert de bloedcirculatie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van zware benen. Daarnaast verhelpt deze adipocytes, heeft een sterk afvoerende functie en geeft een boost aan de vetafbraak.

Gebruik: Deze gel wordt aangebracht op de gebieden die zijn behandeld bij gel 1 en crème 2. Breng Ultra slim Effect vanaf de knieholte omhoog zachtjes aan met beide handen, met de armen als laatst. Masseer met matige druk gedurende 3-4 minuten, duw vingers in de richting van de duimen.
Gebieden: Alle gebieden die behandeld zijn met gel 1 en crème 2.

Homecare Trio set kopen

Bioslimming Trio producten kopen?

Bioslimming Trio producten zijn erg makkelijk in gebruik, ze worden snel opgenomen door de huid en ruiken verrukkelijk!

Je kunt de Bioslimming Trio producten direct kopen bij je favoriete Bioslimming salon of online bestellen op onze webshop. Plaats je de bestelling voor 12:00 uur ‘s middags kun je de volgende dag al beginnen met je nieuwe afslank routine!